Zoeken naar wil genieten

Uw zoekactie voor wil genieten leverde 25 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

26 dagen
bartie 46 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
is hier een dame 70+ aanwezig?
Deze m 46j, uit het waasland, 1m84 80kg,mag er best zijn, en ja zoek naar die speld in een hooiberg : een dame 70+ die nog wil genieten van erotiek. Dan wil ik je graag leren kennen. Niks moet alles mag met het nodige respect & discretie uiteraard. En ja heb wel wat ervaring met dames die ouder zijn. Kan goed zoenen en knuffelen. Zegt dit je wat? dan hoor ik graag iets van je. Ik heb een wagen dus afstand maakt niet zo veel uit, je moet er iets voor over hebben he. Geen fakers weg ermee. warme groeten Bartie.  
Tedere man 56 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Gezocht : vrouw voor gezellige vrijpartij
Na een jarenlange relatie en een pauze verlang ik naar een vrouw die wil genieten van een gezellige eerlijke vrijpartij zonder verplichting, maar we intens en oprecht. Knuffelen kussen strelen en een massage en onze lichaam zich aan elkaar laten overgeven. Heb jij ook eens nood aan een zalige vrijpartij, teder ne geen porno? Puur genot gezocht. Graag kom ik aar jou toe maar kan ook ontvangen. Ben 55 182 cm normal gebouwd (paar kilo extra) maar puur, niet-roker, geen tattoo en sta-vrij? Jij? Niet roker en fan van fijne lingerie en een hieltje? laat ons als volwassenen samen genieten van iets moois en misschien iets opbouwen zonder verstikkende relatie. Lees ik je snel?  

Gezocht  : vrouw voor  gezellige vrijpartij
Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Genieten
Zoek iemand die net als ik wil genieten van heerlijke seksuele momenten zonder verdere verplichtingen. Ja,kom binnen of spreken ergens af en we genieten van elkaars lichaam in alle discretie en met nodige respect en ga terug weg.  

Genieten
30 dagen
Georges 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
vurig genot
de tijd gaat snel er is geen seconde te verliezen U bent een jonge vrouw die verschillende malen wil genieten met een gebonden goed uitziende man alles kan niets moet voelt u de tintels al reageer dan snel  
30 dagen
Bart 58 jaar Antwerpen - Turnhout
massaage
ik ben een slanke, verzorgde hogeropgeleide 50-er, welke vrouw wil genieten van een zalige massage van kop tot teen inclusief voetreflexologie?  
  1   2   3